„Putuj po Srbiji, ispričaj svoju priču“ – Snežana Trtica Graovac

Portfolio

O autoru

Oduvek sam bila jedna od onih, koji su u autobusu sedeli do prozora. Predpostavljam da znate neke osobe ili ste i sami pobornici takvog izbora mesta u prevozu. E, ako vam je to poznato, onda sigurno znate da kada si krajprozoraš, uživaš u svim prizorima koji ti se smenjuju pred očima iz kojih se kasnije u glavi razvijaju priče o svim tim mestima i ljudima u njima.

Pored prozora

Dugo sam mislila da je to dečija znatiželja i potreba za upoznavanjem novih prostora. Jasno vam je, ako vam kažem da se još uvek laktam za isto mesto i da se neke stvari, jednostavno nikako ne menjaju. I ne mogu, jer ako ste kao dete to prepoznali, znajte da je pravo i vaše. Ok, moram priznati, tokom odrastanja lutala sam, zaboravljala i potiskivala neke stvari i trpala ih u koš prolaznih dečijih maštarija, ali, Bogu hvala, evo me pred vama u pričama o putovanjima.
Samo da znate to nisu putopisi, to su životopisi sa malih i velikih krajprozoraških putovanja po Srbiji.

Kako nikada ništa nije slučajno, verujte mi, svakodnevno se uveravam. Naime, knjige i geografski atlas bili su moji drugari, čuvari tajni i pratioci od najmlađih dana. Umesto društvenih mreža, surfovala sam rekama i morima, osvajala planinske lance i vrhove i upoznavala svetske metropole. A, sve to ispred geografskog atlasa sa onim braon koricama. Zanimljiva geografija je bila moje polje dominacije. Biću skromna, i ostalo je.

Ljubav prema geografiji postojala je i tokom srednje škole, gde sam bila jedna od dve u generaciji koja je za maturski rad izabrala geografiju i zamalo zbog iste i pala na maturi. Ne pitajte me ništa. I danas pamtim to razočaranje od ispita. Ubrzo sam shvatila da ta nezainteresovanost učenika za geografiju kao izborni maturski predmet i nije baš slučajna. Sva sreća, to me nije pokolebalo da put dalje nastavim, pogađate, uz geografiju.  Istu sam završila i ljubav ka njoj ovekovečila, prefiksom ispred svog imena, geograf-turizmolog.

Kroz virtuelni prozor

Složićete se, da kada završite fakultet, zapravo tek tada počnete da učite. Takav slučaj je bio i sa mnom. Ambicije i okruženje. Ljubav i profit koji se od tebe traži. Ushićenost i ekonomska isplativost.
Plivala sam između oprečnih stvari i pokušava da ih pomirim, sve dok nisam počela da gubim sebe i ono mesto pored prozora. A, znate kako kažu „…da bi uspeo, moraš prvo da padneš.“. Mene je taj pad osvestio i vratio tamo gde sam počela, kraj prozora. Samo, danas iz tog prozora niču priče o svim onim klupama, ulaznim tablama, putevima, parkovima, mestima i svim onim i ovim vremenima oko i između nas. Konačno sam spojila tri stvari i napravila odličnu, za moju dušu, dobitnu kombinaciju.

Zadovoljstvo mi je što moj prozor sada delim sa vama. Da-da, baš vama koji čitate ove redove i koji ste deo priče, jer da je suprotno, ovde ne biste sada ni bili. Nije li tako?

Portfolio

Postojanje bloga i portfolio na sajtu svake firme, danas se podrazumeva. Zašto je to tako?  Iz prostog razloga što putem bloga dajete savete potencijalnim klijentima, pokazujete im da im možete pomoći u rešavanju njihovog problema ili zadovoljenja njihove potrebe. Sve to radite  na neposredan, ljudski način, čime im se približavate, stičete poverenje i gradite fer odnos.

Putem bloga u velikoj meri gajite i održavate  odnos sa vašim klijentima.

Pojavljivanje i bitisanje na blogu odraz je vaše informisanosti i sve prisutnosti na tržištu, kao i stalnog razvoja i praćenja savremenih tokova poslovanja.

Do sada,  imala  sam priliku da pišem  za različite klijente i različite niše. Ovo je moj portfolio:

Putovanja

Blog Ziveti sa prirodom
Klaster Srem turizam
Putuj sigurno
Gomex – domaći nomad

Online i štampani časopisi

Grenef
Prozori i vrata
Podovi
Časopis Aksa- Baby planeta br.38-47
Lola magazin –  Priča o dva para papuča
Lola magazin – Priča iz komšiluka Lenke Dunđerski
Lola magazin –  Priča o jednoj drugačijoj tetki

Korporativni blog

Coolshop
Klime
Talaris

Diplon

Ukoliko imate potrebu za autentičnim, originalnim tekstovima za sajt, blog (shodno temi koja vama odgovara), budite slobodni da me kontaktirate biće mi zadovoljstvo da sarađujemo.Ostanimo u kontaktu preko kontakt strane na blogu, lajkujte facebook stranu Putuj po Srbiji ili me potražite na društvenim mrežama facebook,  twitter,  Linkedin.

Veliki pozdrav i ne zaboravite, putujte po Srbiji.