„Putuj po Srbiji, ispričaj svoju priču“ – Snežana Trtica Graovac

7 razloga zašto godišnji u Srbiji

Razlozi za odmor u Srbiji

7 razloga zašto godišnji u Srbiji

Sadržaj

1. U petak ste saznali da Vam godišnji kreće od ponedeljka

Radite u privatnoj kompaniji, sa manjkom radne snage. Vi ste srećnik koji je dobio godišnji odmor. Ne isplati Vam se da gubite dva dragocena dana u putu. Vaš izbor je  – godišnji u Srbiji.

2. Želite da idete sopstvenim autom, ali ne i dugo da vozite

Pripadate onoj grupi turista koja se najlepše oseća kada sama kreira svoj odmor. “Ovde ću stati, ovde ću popiti kafu. Ovo mi se čini veoma zanimljivo, staću da obiđem.” To nije sve, sa Vama  putuju I Vaša mala deca – sve činjenice Vam govore – godišnji u Srbiji.

3. Jezička barijera ne postoji, sem ako ne putujete u Pirot  🙂

Nepoznavanje jezika zemlje u koju se putuje, najčešće je to engleski, može veoma da utiče na Vaš doživljaj odmora. Ne želite da Vam nelagodnost, osećaj nesigurnosti, napetost pokvare odmor! Potreban Vam je odmor bez stresa .To znači da birate – godišnji u Srbiji.

4. Imate 38 godina, a ne poznajete svoju zemlju

Da li ste ikada na TV-u gledali reportažu u kojoj ste prvi put videli neke predele, mesta, koji su Vas očarali? Da li ste pomislili “Kada bi me neko spustio ovde, nikada ne bih pomislio da sam u Srbiji!“  Evo kako da više ne dođete u tu situaciju – provedite godišnji u Srbiji.

5. Mrzite gužve na plažama

Ukoliko je za Vas godišnji – sinonim za kupanje, Sunce, nemojte da se odričete tog zadovoljstva. Uživajte na uređenim obalama reka I jezera, to znači da Vašu potrebu za opuštanjem na peškiru možete zadovoljiti – godišnjim u Srbiji.

6. Potrebna Vam je promena – nešto drugačije

Umorni ste od gužvi, vrućine, buke. Očigledno Vam je potreban mir, tišina, svež vazduh, relaksirajuća priroda. Planinski turizam je savršena prilika da napunite baterije. Ponudom od komercijalnih , do prilično ruralnih planinskih sredina, otkrili smo da imate izbor – godišnji u Srbiji.

7. Prozvaće Vas patriotom, a i uštedećete 5000 dinara

Podsećanja radi 2015. godine Vlada Srbije  je darovala onim građanima Srbije , koji se odluče za letovanje u svojoj zemlji, vaučer u iznosu od 5000 dinara . Vaučer je konzumacija neke od usluga, najčešće smeštajnih. Ukoliko želite ovaj vaučer neophodno je da se prijavite za – godišnji u Srbiji. Ukoliko ste se prepoznali u nekoj od navedenih činjenica, vreme je da se pored rada i malo odmorite u Srbiji. Videćete da će to biti jedno avanturistično, ali nadasve iznenađujuće dobro putovanje.

Sigurno će ti se svideti:

Najnovije:

Podeli članak:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Putuj po Srbiji:

Autor: